Waarom met ons samenwerken?

Wij helpen je graag om kwalitatief hoogwaardige, overtuigende content en marketingcommunicatietools te ontwikkelen. Maar waarom zou je met ons in zee gaan? We geven je nog enkele goeie redenen:

  • Omdat we ons toespitsen op enkele sectoren – zoals medische software en technologie, diergeneeskunde – kunnen we ons goed inleven in jouw organisatie en je doelpubliek. Dat vinden we nu eenmaal een uiterst belangrijke voorwaarde voor elk geslaagd communicatieproject.
  • Onze jarenlange ervaring en ons enthousiasme zetten we maar al te graag in voor zowel grote als kleine organisaties, nationaal en internationaal.
  • Via één aanspreekpunt krijg je toegang tot een internationaal netwerk van meertalige professionals van diverse pluimage – copywriters, vertalers, designers, fotografen, webdesigners, enz. Stuk voor stuk mensen die net ‘dat beetje meer’ voor je doen.
  • Een praktische aanpak staat voorop. Eerst luisteren we naar jouw verhaal en dan onderzoeken we samen hoe we jouw ideeën concreet vorm kunnen geven. Of het nu gaat om een groot of klein project.
  • Als kleine organisatie kunnen we flexibel werken en bijspringen telkens wanneer dit nodig is. Zo vormen we als het ware een verlengstuk van jouw team.

Wat wil je van ons weten?

“Ik heb vele jaren gewerkt als communicatieverantwoordelijke in de medische en diergeneeskundige sector. Nu ben ik je contactpersoon bij Laterna Magica. Ik wijd me met veel plezier aan je communicatieopdrachten en teksten. En ja, een vleugje technologie schrikt me echt niet af.”

Dominiek Schollaert

“Business-to-business en technologie zijn echt mijn ding. Toen ik overstapte van marktonderzoek naar communicatie, bracht ik een massa ideeën met me mee. Nu ga ik met overgave op zoek naar de juiste woorden om jouw boodschap over te brengen.”

Kirsten Asling

Magie komt in vele gedaanten. Wil je die van jouw organisatie onthullen? Neem dan contact op om te ontdekken hoe we kunnen samenwerken.