Jouw verhaal. Wij vertellen het en geven het vorm.

Content die werkt

Knappe content is het fundament van elk geslaagd marketing- en communicatieproject, online en offline. We helpen je graag om een overtuigend verhaal te brengen in een levendige en dynamische stijl. Dit doen we voor de meest diverse toepassingen: persberichten – webteksten (en ja, we verdiepen ons ook in de geheimen van SEO) – nieuwsbrieven – brochures – blogartikelen – whitepapers – magazines – jaarverslagen – …

Een verhaal dat je stakeholders inspireert

Je wil dat je boodschap de juiste doelgroepen treffend bereikt: artsen, zorgprofessionals, de directie van ziekenhuizen, patiënten, academici, soms ook je eigen collega’s en verkoopteams. Met dat doel voor ogen knippen we je verhaal op maat van de verschillende profielen, desgewenst in verschillende talen.

Online en offline

Welke kanalen en tools zet je in om je doelstellingen te bereiken? Samen vinden we beslist een optimale oplossing en via ons netwerk geven we vorm aan je wensen.  We helpen je ook graag om je (online) tools up-to-date te houden en ze te laten mee-evolueren met je organisatie.

Laat je klant spreken: testimonials en klantenverhalen

Hoe bewijs je dat je producten en diensten doen wat ze beloven? Het antwoord is eenvoudig: laat je klanten vertellen over hun ervaringen.

Hoe pakken we dit aan? We interviewen je klant – in de mate van het mogelijke in zijn of haar moedertaal –, en organiseren lokaal een foto- of videoshoot. Met dat materiaal creëren we inspirerende klantenverhalen die in een oogopslag duidelijk maken waar jouw organisatie in uitblinkt.

“Dankzij Laterna zijn wij als klein tot medium bedrijf toch in staat om een professionele marketing te voeren die zelfs vele grotere bedrijven ons zouden kunnen benijden. We kunnen gebruik maken van hun jarenlange ervaring in de medische sector en op een slimme ‘agile’ manier samenwerken om onze berichten, brochures, nieuwsflashes en website op te maken en naar onze klanten en andere doelgroepen te communiceren. De eigen inbreng en aanpak van Dominiek maakt voor ons een wereld van verschil.”

Maurice Van KerckhovenOprichter, Amaron

“We doen al vele jaren een beroep op Laterna Magica voor de realisatie van allerlei projecten en het is altijd een plezier om met hen samen te werken. Dominiek is heel resultaatgericht en responsief; ze ziet het breder kader en levert de projecten altijd tijdig op. Ik apprecieer ook haar suggesties, die een meerwaarde zijn voor onze projecten. Ten zeerste aanbevolen dus!”

Caroline BurmMarcom Manager Imaging & Services, Agfa HealthCare

“Samen met Laterna Magica hebben we onder andere ons eLABorate magazine en een reeks klantenreferentieverhalen ontwikkeld. De reacties van onze klanten zijn uiterst positief. Laterna Magica begrijpt de sector van de klinische laboratoria. Ze reageren snel en leveren ons de meertalige, professionele diensten die we nodig hebben.”

Fiona PearsonCEO CliniSys/MIPS

“Samenwerken met Laterna Magica betekent: geruststelling. Want je weet dat wat je ook vraagt, snel, accuraat en doordacht zal uitgevoerd worden. Of het nu gaat om een jaarverslag, de opmaak van je website, het redigeren van teksten, … Maakt niet uit. Bovendien denkt Dominiek actief met je mee over alternatieve oplossingen. Kortom, voor onze communicatieondersteuning kan ik me geen betere partner inbeelden.”

Mich GillisCommunicatieverantwoordelijke Dierengezondheidszorg Vlaanderen (DGZ)